duminică, aprilie 17, 2011

17.04.10.


Azi a fost o zi proasta. Prilej sa scriu, right?

Partea proasta e ca eu am facut-o sa fie asa.
Da, eu, acea Tony mereu-plina-de-buna-dispozitie, mereu-acolo-cand-ai-nevoie-de-o-vorba-buna, optimista-indiferent-de-situatie ... Eu nu am fost in stare sa "fiu acolo" pentru mine.
M-am ambitionat sa nu fac nimic, sa intru intr-o profunda stare de sila, plictis, nepasare .. Si asa s-o duc toata ziua.

Aproape totul m-a deranjat azi. Telefonul a fost aruncat, nu mai suportam sa-l aud sunand.
Urasc ipocrizia. Urasc faptul ca, atunci cand e o "sarbatoare", trebuie sa iei tot neamu' la rand, la telefon. Persoane care n-au nicio treaba cu tine un an intreg .. Se gasesc sa-ti ureze de bine o data pe an, urari spuse ca o poezie bine invatata, fara pic de implicare. Si ma enerveaza.

N-am dus lipsa nici de dezamagiri pe ziua de azi, ca deh, asta-i cireasa de pe tort.

Nu e bine sa iei decizii la nervi,nu?! Ei bine, nu stiu cum se face.. Dar mereu reusesc sa fiu "pe dos". Am luat niste hotarari azi, urmeaza cateva schimbari.


Toate ca toate, dar duminica asta a fost una mohorata.
(Stii,scumpo,si la mine a "plouat" azi. Gand la gand!)

Dar nu conteaza, maine e o noua zi, maine o sa am iar capul sus si mintea limpede.

Cat te poate tine o pasa proasta?

Love.Love.Love,
T♥ny.

3 comentarii:

  1. Imi pare bine ca ti-a facut placere sa citesti, ma bucur ca ai trecut pe aici :) .. Si te mai astept.

    Da, nici n-am zis ca e anormal. Simteam nevoia de a ma descarca. Acum sunt bine, m-am culcat cu gandul ca ma asteapta o zi buna si asa a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubb,abia acum am vazut postul tau.Imi pare rau ca ai avut o zi rea.Dar se poate si mai rau...Ce e mai rau decat o zi rea?O saptamana rea.Si urasc starea asta care m-a cuprins si nu vrea sa mai plece.Dar asa cum ai zis si tu:poate mai tarziu rasare soarele:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scumpa mea, conteaza modul in care gandesti. Uite, eu m-am culcat aseara cu gandul ca azi va fi o zi buna, si asa a fost. M-am simtit super azi, am ras din toata inima. Asa ca, stii cum iti zic eu mereu : capul sus! Ridica ochii din pamant si limpezeste-ti gandurile. Gandeste-te la ceva minunat si lasa bucuria pe care ti-o aduce lucrul ala sa-ti umple sufletul. Te pup!

    RăspundețiȘtergere