marți, februarie 22, 2011

Leapsa.


10 lucruri care ma fac fericita, o leapsa primita acum ceva timp de la my blog mom, careia tin sa-i multumesc ca ma bate la cap sa ma tin de treaba. (Scuze c-o onorez abia acum, dar...).
Hmm.. Foaaarte interesanta leapsa, de altfel.

Tinand cont ca ma simt groaznic (!), gandul la lucruri frumoase ar trebui sa ma binedispuna,nu?
Sa vedeeeeemmm.....



  • Copiii. - Da! Asa e! De cand ma stiu am adorat copiii. Sunt pur si simplu bucuria mea suprema:)). Cred ca o singura data pana acum am spus ca urasc un copil (era un drac, nu un copil. A reusit sa tipe atat de tare si atat de mult incat m-a luat durerea de cap, a reusit sa sara,sa se miste in asa fel incat se misca si maxi-taxi-ul in care eram.......), in rest... Ma pot "lauda" chiar cu tentativa mea (esuata) de a face rost de un copil. La propriu. I-am cerut copilul in tramvai unei tipe. Evident, m-a refuzat. :))

  • Muzica. - Pe cine nu bucura muzica? Pe cine nu scoate din orice stare, oricat de neplacuta? Indiferent ce fac, am nevoie de muzica. Fie ca invat, ca pierd timpul aiurea, ca imi fac curat in camera, ca fac baie ... AM NEVOIE DE MUZICA!

  • Fotografia. - Imi place la nebunie sa fac poze. Uneori chiar am senzatia aia, ca o pofta, de "ce-as face o poza acum!" :). O poza valoreaza o mie de cuvinte, intr-adevar. Pur si simplu, ma face fericita. Cand vad o poza frumoasa, sunt "Awwww :o3".

  • Make-up -ul. - Sunt dependenta de make-up. Imi place la nebunie sa combin culori, sa incerc chestii noi. Ce fac atunci cand sunt plictisita? Ma machie.

  • Tocurile. - O, Doamne, da! Tocurile, atat de feminine. Cu cat mai mari, cu atat mai bine! :)) Schimba total o tinuta, chiar si persoana care le poarta. Ma simt atat de bine cand sunt pe tocuri, mai increzaoare... Sunt absolut geniale.

  • Prietenii mei. - Ce poate fi mai frumos decat o iesire la o bere cu prietenii, o noapte pierduta cu ei, o barfa cu prietena cea mai buna? Nimic. Imi iubesc prietenii!

  • Bunicul meu. - El este persoana care reuseste sa imi ridice oricand moralul, sa ma faca sa plang prin cuvinte frumoase, sa ma faca mandra. El este modelul meu. De cand ma stiu am o foarte mare admiratie pentru el,il iubesc enorm!

  • Accesoriile. - Daaaaa! Chiar ma fac fericita accesoriile. Am o colectie destul de impresionata,care se mareste pe zi ce trece. Marea majoritate a lor exista datorita mamei mele, care chiar azi mi-a imbunatatit colectia cu inca 3 perechi de cercei si o bratara! :D Tin minte ca acum cativa ani nici nu vroiam sa aud de cercei. Mi se pareau inutili. Acum,rar ies din casa fara. Accesoriile sunt geniale, schimba total o tinuta, sunt atat de girlie si fun. Pur si simplu le ador!

  • Zapada. E clar ca lumina zilei ca iarna e anotimpul meu. Ador ninsoarea. Desi, nu mai mai bucur de iarna cum o faceam inainte, tot creste inima in mine cand cad fulgi de sus si cand simt zapada sub picioare. Mi-e dor de iernile in care mergeam la colindat, de iernile in care erau razboaie cu bulgari.

  • DIY-urile (Do it yourself ) - Ma simt atat de bine cand imi fac singura cate ceva. Fie ca e o brosa, o bratara, o pereche de cercei sau ca imi modific o pereche de pantaloni. E asa dragut sa-ti fie admirata munca. E asa de placut sa auzi "Ce dragut!" si sa poti raspunde "Iti place? Eu am facut-o!".♥

Sunt atat de multe chestii care ma fac fericita, dar m-am rezumat la primele 10 care mi-au trecut prin cap.


Inca un lucru care ma face super fericita e ca scumpa mea s-a apucat de treaba , s-a pus pe scris. Ii tin pumnii sa creasca repede si frumos, stie ca ii sunt alaturi neconditionat si sper sa ne motivam reciproc. Leapsa tin sa ti-o dau si tie, scumpa.



Spor la scris.

Love.Love.Love,
T♥ny.

marți, februarie 08, 2011

Promisiune.


Gata. Am promis, ma (re)apuc de scris!

O fac datorita tie. Sper sa imi reintre in rutina si sa fiu la fel de
perseverenta ca la inceput, atunci cand m-am pus serios pe treaba, cand postarile erau zilnice, cand aveam despre ce scrie si cand imi facea placere sa o fac.

Desi 'dupa sesiune' pare un termen nelimitat, uiteeeee! ... Scriu ! :)

Sa fie nevoie sa deschid subiectul sesiune? Sa imi reincep activitatea cu o postare plina de ganduri rele (a se citi amintiri extrem de neplacute ) si de vaiete? Da. E nevoie.

"Exista viata in timpul sesiunii?" era o intrebare pe care mi-o puneam des.
Raspunsul e NU. Cu siguranta , nu!

Mancare multa, pentru o persoana care nu obisnuieste sa manance foarte mult (spre deloc);
Cafea la 12 noaptea, pentru o persoana care nu obisnuieste sa bea cafea;
Somn (in medie) 3 ore, pentru o persoana care obisnuieste sa doarma 12;
Stres, irascibilitate, oboseala psihica, neputinta de a ma concentra, orice lucru(indiferent cat de neinsemnat) ajungea sa fie pretextul perfect pentru a abandona cartea, pierderea increderii, dezamagiri multe, so on and so forth.

2 saptamani GROAZNICE. Bine ca nu am scris in perioada aia , cred ca m-as fi speriat citind ulterior :)).
Acum e ok, privesc totul cu o foarte mare degajare, multumita ca s-a terminat. A trecut, nu mai conteaza. Imi doresc doar sa invat din greselile facute.

De 4,5 zile simt cum am revenit la viata. Imi permit sa ma trezesc (a se citi sa fiu trezita ) la 2 dupa-masa. Imi permit sa pierd toata ziua tolanita-n pat, in fata televizorului, fara sa ma simt vinovata ca fac asta. Imi permit sa rad cu adevarat, nu doar cu exteriorul. Imi permit sa nu stiu ce zi e azi. Imi permit sa nu imi pese cat e ceasul.

Inchiei aici. Subiectul sesiune e deja istorie... si... deh, urasc istoria.
Sper sa reusesc sa ma tin de treaba... Si mai sper ca tu, da - tu, sa continui sa ma citesti si eu , da - eu, sa reusesc sa te bucur.

Love.Love.Love,
T♥ny.