miercuri, aprilie 20, 2011

Stuff.


A venit timpul sa scriu si despre propria persoana, ma gandesc ca e un lucru fun to do.

Tinand cont ca invatam sa ne cunoastem zi de zi, pas cu pas, eu inca mai am multe de aflat, la capitolul "eu". Fiecare zi e o noua lectie. Fiecare situatie cu care ne confruntam e menita sa ne ajute sa ne descoperim pe noi insine. Cum fiecare sut in fund (hihi) e un pas inainte, asa si fiecare experienta placuta e o "caramida" in "zidul" pe care personalitatea noastra il formeaza.

In ultimul an am invatat sa ma cunosc, am aflat multe lucruri despre mine, mi-am schimbat parerea in legatura cu multe aspecte, in ceea ce ma priveste.

Singurul lucru care trebuie invatat este ca .. Esti unic, esti stapanul propriei persoane si nimeni nu trebuie sa schimbe asta. Nu te lasa influentat de ce auzi in jurul tau. Toti cei care te critica, demonstreaza ce fel de oameni sunt ei, nu tu. Atata timp cat ai ceva rau de spus despre cel de langa tine, mai mult ca sigur nu gasesti ceva bun de spus despre tine.

Oamenii vad la\in tine ceea ce-i lasi tu sa vada. Oricat esti de slab, nu lasa asta sa se vada. Increderea in sine este cea mai buna arma. Din pacate, nu toti sunt in stare sa-si stapaneasca increderea asta .. Si e un pas asa de mic de la incredere in sine la ingamfare and all that ugly stuff.
Tine capul sus cand mergi pe strada, spatele drept si calca apasat! Nici n-ai idee ce impact are asta asupra celor din jur. :)

Din pacate, toti tindem catre echilibru, din toate punctele de vedere,insa nu stim in ce consta echilibrul ala. Niciodata nu ne vom considera destul de buni, de arataosi (hihi), nu vom avea destui prieteni buni, nu vom dormi destul , etc etc.
Ma iau pe mine, ca exemplu. Vreau sa ma ingras, insa nu stiu care e limita la care vreau sa ajung,limita la care pot considera ca sunt indeajuns de slaba, totusi , indeajuns de grasa.
All in all, iar m-am lungit cu vorbaria.
Asa, pe final, am sa insirui some fun (awkward) facts despre mine.
  1. Piesele triste ma inveselesc.
  2. Am FOARTE multa energie :)), indiferent daca am dormit 2 sau 12 ore.
  3. Rad. Mult. Pana ma dor muschii abdominal (hihi=)) ). Din orice prostie. - Daca se intampla sa te impiedici in fata mea, fii sigur ca pufnesc in ras. Rad inclusiv de mine, nu-i bai :).
  4. Fac complimente extrem de des. Cu foarte mare placere, chiar.
  5. Imi place branza. Si mararul. Imi place mirosul de pepene galben, insa ii urasc gustul.
  6. Imi place sa invat lucruri noi, singura.

Gata, inchei. Te-am plictisit destul. Postul asta e unul fara noima, dar deh.. Mi-e perfect caracteristic.


Love.Love.Love,
T♥ny.

9 comentarii:

  1. You are perfect:X Si nu, postul asta nu a fost deloc fara noima.Vorbesti despre Toni cea pe care eu am descoperit-o.>:D:D<:X:*

    RăspundețiȘtergere
  2. cool blog :)o sa revin cu placere

    www.pinkblogkitten.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca as spune ca esti superba,nu te-as descrie nici pe sfert din cum esti tu.Esti speciala,si oricine te intalneste,se poate considera un norocos.Continua sa fii si sa ramai exact asa cum esti,si nu lasa pe nimeni si nimic sa te doboare.
    Te admir mult,desi nu ti-am zis-o niciodata.
    Te imbratisez cu caldura,si ne mai auzim,
    D.H.
    Bigpupi sweety.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, scumpa mea, cat imi esti de draga.
    Iti multumesc din suflet pt toate vorbele astea frumoase. Mi-ai intrat la sufletel rau de tot, sa stii.
    Ma flateaza tot ce mi-ai scris aici, sa stii.
    Te pup mult si imbratisari multe-multe.
    Capul sus, ai auzit?
    <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui sa ti se zica asta mai des.Esti o persoana foarte speciala,si cred ca stii asta.
    Uite,promit ca o sa incerc sa fiu mai tare :)
    Te ador pustoaico :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa sa faci. Sa fii mereu tare,si, asa, din ce in ce mai puternica. E important ca tu sa-ti fii cel mai bun si puternic aliat, ca ajutoare care sa te sustina vei gasi. Insa, de cele mai multe ori, luptele grele le porti cu tine insati.
    Right back at you, copila draga! >:D<

    RăspundețiȘtergere