luni, ianuarie 18, 2010

Timpul-singurul drum cu sens unic, de la cap la coada!

Azi a fost o zi buna.
Nicio discutie in contradictoriu , nicio voce ridicata , niciun schimb dur de replici. Fara nervi. Fara spume. NIMIC rau. Ce bine e! :)

Oh , happy day.

Plictiseala la scoala , luni e ziua in care cu adevarat pleci ca sa ai de unde te intoarce. 5 ore , dintre care doar engleza e folositoare. Restul - bullshit:)).
Dar ce dragut e ca pe o zi ca asta plictiseala din pauze sa treaca in momentul in care te plasezi strategic la pervazul geamului care da in curtea scolii. Si vazand cum copiii se joaca entuziasmati in zapada - de la cei din clasele primare pana la "micutii" mei colegi de clasa - nu are cum sa nu te binedispuna. Nu am avut placerea (curajul:)) ) sa ies afara pentru ca exista o foarte mare posibilitate ca majoritatea sa ma "devoreze" . Asta nu inseamna ca am scapat de placerea de a primi bulgari in cap. Au colegii astia o tinta de nu-i adevarat! :))

Din nou azi mi-am pierdut timpul cu un drum pana la doctor. Totul ca sa aflu ca avea program dimineata . Ma rog , nu asta era important. Ideea e ca pierd timp de care nu dispun! Nu mai am timp sa pierd timpul ... De ce TOATE lucrurile pe care le fac par sa-mi fure timpul? De ce ... ? Imi vreau timpul inapoi.

Inca ninge. Entuziasmul a scazut. Acum sunt fulgi mici . Imi plac , da' nu prea! :))

Vreau weekend. Unde mi-am pus sania?

Si cum spuneam ... Am descoperit reteta ideala a unei zile linistite! Imediat cum am venit de la scoala m-am pus in pat. Nu imi era somn , asa ca am aprins televizorul. Nu vroiam decat sa ma incalzesc. Ochii incet incepeau sa se inchida , dobandind o "greutate" considerabila. Imi pun telefonul sa sune ... "Nu-i bai. Am timp sa dorm si eu 2 ore." ... Trec 2 ore , telefonul suna. Il opresc si ma culc la loc. Aveam impresia ca l-am programat pentru inca o ora. N-a fost asa. Se pare ca oboseala si-a spus cuvantul . Cu telefonul langa cap si nu l-am auzit . 2 apeluri si un sms. Degeaba. Mama a venit si l-a luat de langa mine cand a vazut ca facea "ca toti dracii" si eu nu aveam nicio reactie. S-a indurat si m-a lasat sa dorm. Doar fixul m-a trezit dupa fix 5 ore.
Deci ... Cand sa te certi? Cand sa-ti faci nervi? In somn e bine. Visezi. N-ai probleme , n-ai griji , n-ai obligatii , n-ai chestii de facut , n-ai note de luat , n-ai teme de scris , poti sa faci ce vrei.

O alta pierdere de timp. Tema la franceza .
"raluk: u cf?
[ Tony ] : traducerea la franca
raluk : am trait s o aud si p asta"
Asta asa ... Ca sa-ti dai seama de valoarea evenimentului. Trebuia marcat in postul asta. Ce naiba , o data in viata scrie omul la franca. Si mai mult de 2 pagini!


Acum e tarziu.
Iar nu am somn.
Totusi ma pun in pat ... Cum pofta vine mancand ar trebui sa se aplice regula si in cazul in care vrei sa dormi , nu? ...

Maine iar o sa fiu zombie.
Nu-i nimic.
Toti suntem asa.
Noroc cu automatismul , asa pot si eu sa ajung zi de zi la scoala:) .

Ma culc. Ma mint ca imi e somn.
... Ce-as mai dormi!

3 comentarii:

  1. poza asta e pornache:)):P...sh postul imi place...<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai vreau zapada! Innebunesc :|. :(((( De ce nu pot sa fiu si eu fericita? :-<

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt gf: Poza nu e pornache ... E doar sugestiva! :))
    Pt sorina: Maine e cod galben de ninsoare;;).
    <3

    RăspundețiȘtergere