vineri, ianuarie 22, 2010

Perfectiune?



Ce-i cu obsesia asta pentru asa-zisa perfectiune?
Nu vi se pare ceva doar ceva relativ?
Fetelor , NU exista asa ceva ... Asa ca degeaba incetati sa bagati in voi pungi de silicon si tone de botox. Sunteti exagerate.
Trist , dar observ din ce in ce mai des cum asta atrage.
(Am vazut o emisiune la tv. Se presupunea a fi un top cu tipe bune. Vedete de la noi , cica. Si observatia prezentatorului : "Bisturiu peste tot." la replica invitatului "Are de toate" chiar m-a inspirat pentru postul asta :)). )

Cu cat mai "dotate" cu atat mai bine. Bun , si ... Ce rezolva? Cat tine frumusetea? Ce ar fi daca ati baga ceva si la mansarda? Imi pare sincer rau ca nu se fac si implanturi cu neuroni.

Trist.

In zilele noastre perfectiunea se defineste simplu : Fund mare , piciore lungi , talie mica , sani mari , buze mari si creier mic.

Am I right? :-j

Ce-i imperfect atrage:).
Nu-i mai frumos cand imperfectul devine perfect in ochii tai descoperind fiecare "anomalie" ?
D-aia suntem unici. Nu ca sa devenim tiparuri. Stereotipuri.

De ce azi lumea se imparte in 2 : Cocalari si Pitipoance?
De ce trebuie sa te supui ? ... Pentru ca asa e toata lumea? Pentru ca asa vezi pe strada? Pentru ca doar asa ai "succesuri" ? Pentru ca nu ai tupeul sa fi diferit pentru a evita sa fi criticat? Pentru ca maica-ta iti zice : "Uite-o p-aia ce frumoasa e. Si ce bosorog cu bani a gasit. S-a scos. Asa o sa faci si tu , mama!" .
De ce toate au tendinta de a se "maturiza" (daca pot sa zic asa) prematur? Si aici ma refer la faptul ca acum ... Daca esti clasa a 6 si nu ai ajuns sa dai cu destula zidarie pe fata esti naspa. Nimeni nu se mai uita la tine. Pff ...
Unde e copilaria? De ce sa te joci un lapte-gros cand poti sa stai sa te feresti ca nu cumva sa ti se rupa unghia tocmai pictata ?!

De ce? ...

Fa-te blonda , blondele sunt apreciate. (Pe naiba!)
Fa-ti sarmale in cap - e stylish. Vei atrage toate privirile. Vei fi admirata de cocalari si criticata de restul.
Umfla botu'. Da bine in poza!

Bullshit ...

Inchei inca un post nu asa de vesel cu un etern ... Prosti , da' multi! ...

7 comentarii:

  1. asta seamana cu mine...nu`s perfecta...nici nu vreau sa fiu...sunt chiar defecta...rau!=))...insa stii...opusul atrage...imperfectiunea atrage...orice e diferit sh nu pe banda...e special...asa ca ce cactusul nostru...suntem speciale...clar!...perfecte sau imperfecte...suntem noi...sh d`aia te iubesc...sh inca mult>:D<:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vrei? Fete cu bani, care nu stiu ce sa faca cu ei. Pai stiu ele ce inseamna sa astepti 171 la ora 6 dimineata? Nimic nu stiu 8-|

    RăspundețiȘtergere
  3. ce legatura aste asteptatul dupa maxi , sorina? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. da...sorina...care e legatura?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este, doar imi exprimam frustrarea :))). Ca ma gandesc la mine luni cum stau sa astept pe ger o masina in care abia intru :-<

    RăspundețiȘtergere
  6. eu luni (azi) am mers cu metroul.
    nu tu stat zeci de minute in statie
    nu tu frigul din maxi :>.
    nu are nicio legatura , doar ma laud! :)

    RăspundețiȘtergere